HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Over Hannah Hakze

1979: Toen Hannah Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen…

Toen schoonheidsspecialist en huidtherapeut Hannah (roepnaam Hannie) Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”, was haar bekende credo. Iedere huid kan te allen tijde verbeterd worden en kan met de juiste methodes en technieken een gezonde en vitale toekomst tegemoetzien. Op jonge leeftijd werd ze zelf geconfronteerd met acne en littekens. Zoekend in de wirwar van specialisaties en beloftes, besloot ze het heft in eigen handen te nemen.

Stukje geschiedenis van de hannah Bindweefselmassage

1989-1991: De start van de befaamde hannah bindweefselmassage…

Door het zien van een film over hoe je het bindweefsel van het lichaam zuivert en kunt stimuleren, verdiept Hannah zich volledig in deze materie en gaat ermee experimenteren. Dit is dè start van de ontwikkeling van haar befaamde bindweefselmassage voor het gezicht. Het is Hannah’s levenswerk en grote passie om haar kennis en bijbehorende methodes tot in de puntjes te ontwikkelen en voortdurend te verfijnen. Hierbij wil ze eenieder de kans geven om zichzelf te helpen bij het verkrijgen én behouden van een mooie en vooral gezonde huid.

Zichtbare huidverbeterende resultaten en het is ontspannend!

Bij de eerste behandeling nemen wij samen de intake door. Ik vertel wat de behandeling en de Bindweefselmassage inhoud. Vaak krijg ik de vraag of de reactie ”Bindweefselmassage..dat is toch pijnlijk”
Een Bindweefselmassage is en mag absoluut niet als pijnlijk ervaren worden. Het is een pittige massage die aangepast word op de huidconditie, en het belangrijkste is dat het als prettig en ontspannend ervaren word. Natuurlijk is de Bindweefselmassage voor de een te ondergaan intensiever dan voor de ander. Dat heeft voornamelijk met de verklevingen te maken (afvalstoffen). Als we dat los masseren kan het gevoelig zijn we passen de grepen aan. Aan het einde van de Bindweefselmassage gebruik ik altijd heerlijk ontspannende grepen om het geheel af te sluiten. Resultaat: zichtbaar en heerlijk ontspannen!

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

De effecten van de hannah Bindweefselmassage

Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Kijk de onderstaande video: waarom krijg je rimpels als je ouder word?
Een super leuke video met een stukje uitleg over het ouder worden en de Bindweefselmassage!

Ben jij ook benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen ?
Bekijk mijn website voor de behandelmogelijkheden: www.mezo-beauty.nl

Voor meer informatie neem contact op: 06-48148174 / info@mezo-beauty.nl

Tot gauw bij mezo beauty & more